Gasten

46 gasten

Adres gegevens

adres.jpg

PS50 Maatwerk Lease

JMSpeedshop

RDW erkend

K.v.K.

J.B. Over YOUNGTIMERS lease!

 JB-Over YOUNGTIMERS biedt de mogelijkheid om een YOUNGTIMER te leasen. Een droomauto rijden voor een vast bedrag per maand, inclusief wegenbelasting en verzekering. Kijk voor meer informatie bij onze partner PS50 maatwerk lease. website: http://www.ps50.nl

Een JB-Over YOUNGTIMER heeft als fiscaal voordeel dat zakelijke rijders slechts over de dagwaarde een bijtelling hoeven te betalen.  

JB-Over YOUNGTIMERS wijst u graag op de mogelijkheden die de wet op dit moment biedt, maar de belastingwetgeving kan natuurlijk altijd veranderen; JB-Over is uitdrukkelijk niet verantwoordelijk voor de fiscale gevolgen in uw situatie.

 
JB-Over YOUNGTIMERS is specialist in bijzonder mooie Youngtimers van alle merken, met een lage kilometerstand , en allen voorzien van airco en automaat, geniet met ons mee !!!

Openingstijden: 5 dagen per week tussen 8.00 uur en 20.00 uur, ,en elke zaterdag tot 12 uur, uitsluitend op afspraak, wij willen graag voldoende tijd voor u beschikbaar hebben, zodat u in alle rust onze voorraad kunt bekijken en proefrijden, bezichtiging op zaterdag tot 12 uur, of in de avonduren is na afspraak altijd mogelijk, er is voldoende licht aanwezig in onze showrooms om de auto`s goed te kunnen bekijken ,bij vragen Kunt U altijd bellen met 0653254380 
J.B. Over Handelsonderneming b.v.

 

Adres.;
Kalkovenwijk oz 20
7881 LJ Emmer-Compascuum
(Dr) Nederland
Mob.  (31)653254380
Tel.    (31)591-351210


E-Mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Klik hier op de tekst om naar de belastingvriendelijke Youngtimers voorraad te gaan.

 

 

 

Copyright © JBOver